Centrale verwarming

Centrale verwarming is niet meer weg te denken uit onze huizen. Een goed werkende cv-ketel zorgt voor het warmtecomfort in uw woning. Goed onderhoud is van belang om hiervan te kunnen blijven profiteren en op den duur zal u voor de keuze komen te staan om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen.

E&B Loodgieters kan u in alle fasen binnen dit traject helpen: van advies bij aanschaf tot aan installatie, onderhoud, reparatie en vervanging van uw cv-ketel.

Advies bij aanschaf cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel is een grote investering waarmee u voor de komende 15 jaar over het warmtecomfort in uw huis beslist. Wel zo belangrijk dat u hierin een weloverwogen keuze maakt.

E&B Loodgieters adviseert u graag over welk type cv-ketel het meest geschikt is voor uw woning. Type woning, bouwjaar, woonoppervlakte en hoe uw woning is geïsoleerd zijn namelijk van invloed op welke ketel het meest geschikt is. Daarnaast heeft u zelf wellicht specifieke wensen, zoals duurzaamheid of een bepaald budget, om rekening mee te houden.

E&B Loodgieters zet alles voor u op een rijtje om de juiste keuze te kunnen maken.

CV-ketel installatie

Een goede cv-ketel is één, deze op de juiste wijze installeren is de tweede stap. De installatie van een cv-ketel is namelijk net zo belangrijk voor het warmtecomfort binnen uw huis. De juiste radiatoren op de juiste plaatsen in huis en een goede inregeling van de cv-ketel zijn cruciaal om de centrale verwarming naar wens te laten werken. Met E&B Loodgieters bent u ervan verzekerd dat professionele loodgieters de installatie vakkundig verzorgen.

Onderhoud & service

Als de cv-ketel hangt, bent u er niet voor de komende 15 jaar vanaf. Een cv-ketel heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Met een servicecontract van E&B Loodgieters weet u zeker dat uw ketel goed onderhouden wordt. Elke twee jaar wordt uw ketel gereinigd en nagelopen, om zodoende grotere ongemakken te voorkomen.

Reparatie en storing

Werkt uw huidige cv-ketel niet naar wens? Bijvoorbeeld omdat u geen warm water meer krijgt. E&B Loodgieters is gespecialiseerd in het verlenen van spoedhulp. Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar om storingen voor u op te lossen. Zij rijden in goed uitgeruste service-auto’s waardoor ze vrijwel elk probleem ter plekke kunnen oplossen.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0252-700266 of gebruik onderstaand formulier:

Ervaring van klanten

"De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van E&B Loodgieters was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!"

Arno Meijaard - Lisserbroek

Ervaring van klanten

"Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug."

Maroesja Kuut

E&B Loodgieters komt overal!

centrale verwarming loodgieter service

Wij hebben dagelijks monteurs bij u in de buurt. E&B Loodgieters werkt in de gehele Randstad, van gemeente Amsterdam tot aan de Haarlemmermeer, regio Den Haag en Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Bel 0252 700 266 voor advies of directe hulp.

Meer weten?

Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.

Neem direct contact op!