Dakbedekking

Een nieuwe (zinken) dakgoot of nieuwe dakbedekking? Gedeeltelijke of volledige renovatie, voor nieuwbouw dan wel uitbreiding: E&B Loodgieters heeft dakdekkers in dienst die hun vak verstaan. Wij beschikken over alle materialen en het materieel om uw dak en dakgoten in eigen beheer te vervangen.

Daken gaan zo’n 25 jaar mee. Het professioneel aanleggen is echter wel een voorwaarde daarvoor. Goede dakbedekkingsproducten die verkeerd worden aangebracht zorgen voor een averechts effect met lekkage en bijkomende schade als gevolg. Laat u daarom altijd bijstaan door een professional!

Bitumen dakbedekking

E&B Loodgieters werkt in de meeste gevallen met bitumen. Dit is een een brandrol die we met een dakbrander aan elkaar lassen. Een specialistische, en zelfs gevaarlijke klus als je niet weet wat je doet. E&B Loodgieters zorgt ervoor dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is en uw dak weer jaren meegaat.

Soorten en kleuren

Bitumen dakbedekking is er in vele soorten en kleuren, zodat het altijd past bij het type dak, de stijl van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren. Bitumen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten afwerkingen, zoals grijze of zwarte leislag en glanzend sparkling black.

Dakbedekking voor ieder dak

Platte daken hebben een ander soort dakbedekking nodig dan schuine daken. Dat heeft ook met de isolatie te maken. Zo moet je een plat dak aan de buitenkant isoleren, anders kan het vochtproblemen opleveren. Ook voor het isolatiemateriaal kan E&B Loodgieters u adviseren.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0252-700266 of gebruik onderstaand formulier:

Ervaring van klanten

"Ik had een storing aan mijn CV ketel. E&B Loodgieters gebeld en die nam snel op. Gelukkig, want het was net iets boven het vriespunt. Nog dezelfde dag stond er een monteur voor mijn deur in Roelofarendsveen. De loodgieter had het probleem binnen 15 minuten had opgelost. De brander was doorgebrand."

Peter Overdevest - Roelofarendsveen

Ervaring van klanten

"Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug."

Maroesja Kuut

Over ons

dakbedekking loodgieters team

E&B Loodgieters is van familiebedrijf uitgegroeid tot full service loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad. Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, badkamer & sanitair, riolering en dakbedekking.

Meer weten?

Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.

Neem direct contact op!