Page content

Diensten

Riolering

riolering

Een verstopt riool is niet prettig en kan een huishouden volledig ontregelen. E&B Loodgieters verhelpt verstoppingen, kan rioleringen repareren en is de vakman voor de aanleg van een volledig nieuw rioleringssysteem.

Centrale verwarming

centrale verwarming

Centrale verwarming is niet meer weg te denken uit onze huizen. Een goed werkende cv-ketel zorgt voor het warmtecomfort in uw woning. E&B Loodgieters kan u in alle fasen binnen dit traject helpen: van advies bij aanschaf tot aan installatie, onderhoud, reparatie en vervanging van uw cv-ketel.

Keukens & sanitair

keukens en sanitair

E&B Loodgieters kunt u ook inschakelen voord de renovatie of het nieuw plaatsen van een keuken, badkamer en/of toiletruimte. Leidingen en riolering aan- en omleggen is ons vak, dus wilt u een volledig nieuwe indeling van uw huidige ruimte dan draaien wij onze hand daar niet voor om. Ook niet als u van een slaapkamer een badkamer wilt maken of andersom.

Dakbedekking

dakbedekking

Een nieuwe (zinken) dakgoot of nieuwe dakbedekking? Gedeeltelijke of volledige renovatie, voor nieuwbouw dan wel uitbreiding: E&B Loodgieters heeft dakdekkers in dienst die hun vak verstaan. Wij beschikken over alle materialen en het materieel om uw dak en dakgoten in eigen beheer te vervangen.