Keukens & sanitair

E&B Loodgieters kunt u ook inschakelen voord de renovatie of het nieuw plaatsen van een keuken, badkamer en/of toiletruimte. Leidingen en riolering aan- en omleggen is ons vak, dus wilt u een volledig nieuwe indeling van uw huidige ruimte dan draaien wij onze hand daar niet voor om. Ook niet als u van een slaapkamer een badkamer wilt maken of andersom.

Loodgieters-, installatie-, timmer- en tegelwerk

Bij E&B Loodgieters beschikken wij over een team van allround vakmannen. Daarnaast werken wij samen binnen een netwerk van specialismen. Al het loodgieters-, installatie-, timmer- en tegelwerk verzorgen onze eigen vakmannen. Heeft u een stukadoor of elektricien nodig dat regelt E&B Loodgieters dat. Zo heeft u te maken met één aanspreekpunt en één factuur; overzichtelijk en transparant.

Onafhankelijk advies

Omdat E&B Loodgieters een onafhankelijk fullservice loodgieters- en installatiebedrijf is, zijn wij niet gebonden aan bedrijven en merken. Wij werken met de producten en merken die u wenst. Mocht u toch advies willen hierin, dan kunnen wij u op basis van onze ervaring en rekening houdend met uw wensen diverse voorstellen doen voor kwaliteitsmerken van gerenommeerde leveranciers.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0252-700266 of gebruik onderstaand formulier:

Ervaring van klanten

Lisse / Lisserbroek

"De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van E&B Loodgieters was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!"

Arno Meijaard - Lisserbroek

Ervaring van klanten

Hoofddorp

"Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug."

Familie Kroos - Hoofddorp

Advies en offerte

sanitair loodgieter service

Om uw droomkeuken of -badkamer te kunnen realiseren komen we graag langs om op locatie de mogelijkheden te bekijken en uw wensen door te nemen. Hierbij kunt u van ons een deskundig advies verwachten als het gaat om warmtecomfort, waterbesparing en andere relevante zaken. Op basis van de mogelijkheden en wensen zult een offerte op maat ontvangen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Meer weten?

Klik op onderstaande knop en neem direct contact op.

Neem direct contact op!