Lekdetectie specialist nodig? E&B Loodgieters!

Page content

article content

Lekdetectie specialist nodig? E&B Loodgieters!

De lekdetectie specialist van de Bollenstreek

Allround loodgieters- en installatiebedrijf E&B Loodgieters uit Hillegom in de Bollenstreek gaat zich vanaf nu toeleggen op lekdetectie. De lekdetectie specialist heeft alle professionele infraroodapparatuur in huis om iedere lekkage snel op te kunnen sporen. Als loodgieter beschikt het bedrijf ook over alle kennis en ervaring om iedere lekkage gedegen op te lossen. Zelfs als dat het vervangen van een volledige badkamer betekent, het repareren van een dak of het installeren van een nieuwe cv-ketel.

E&B Loodgieters verrichtte al lekdetectie werkzaamheden. De ontwikkelingen op dit vlak gaan echter snel en inmiddels heeft het Hillegomse bedrijf de nieuwste lekdetectieapparatuur in huis om zo nog beter en sneller klanten in de gehele Randstad van dienst te kunnen zijn. “Voorkomen van lekkages is altijd beter dan repareren, maar helaas gaat dat niet altijd op. Daarom hebben we onlangs onze servicewagens nog beter uitgerust met het nieuwste materieel om lekkages snel op te sporen en adequaat op te lossen”, licht Emil Brouer toe

Niet-zichtbare lekkages

Lekdetectieapparatuur zorgt ervoor dat een lekkage snel kan worden gevonden; ook als deze niet zichtbaar is. “Een lekkende kraan of douchebak is ook vervelend, maar vrij eenvoudig op te lossen omdat je direct weet waar het probleem zich bevindt. Dat gaat helaas niet op voor alle lekkages; soms is er sprake van niet-zichtbare lekkages of wil je weten op welke (onzichtbare) plekken het water allemaal schade heeft toegebracht”, legt Brouer uit. Vroeger was  het openleggen van de leidingen de enige oplossing. Daarbij bestond het risico dat je na het openbreken moest concluderen dat het probleem zich niet achter die ene muur, onder dat vloerdeel of onder die dakpannen bevond. Erg vervelend, tijdrovend en kostbaar.

Lekkages snel detecteren en oplossen

“Met onze apparatuur zien we zonder openbreken waar het probleem zich bevindt. Zo kunnen we snel een indicatie van de kosten geven. Die zijn altijd scherper dan wanneer je al brekend moet zoeken naar de lekkage. Wij detecteren lekkages snel en lossen gericht op. Efficiënter kan niet!”, aldus de eigenaar van E&B Loodgieters.

Lekkage? Bel E&B Loodgieters via 0252 700 266

Comment Section

0 reacties op “Lekdetectie specialist nodig? E&B Loodgieters!

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: