Lekdetectie specialist voor VVE

Page content

article content

Lekdetectie specialist voor VVE

Van lekkage in een appartementencomplex kunnen alle bewoners last hebben. Zeker als het sluimert. Een op het oog kleine lekkage kan enorm veel schade aanrichten die nog niet direct zichtbaar is. Erg vervelend. Hoe klein een lekkage ook lijkt: om verdere schade te voorkomen, is het belangrijk dit snel op te lossen. Het is dus slim om als Vereniging van Eigenaren snel te handelen. 

‘Snel signaleren en oplossen, voorkomt grotere schade’

E&B Loodgieters beschikt over professionele lekdetectie apparatuur en over jarenlange ervaring om iedere lekkage – van riolering tot aan het dak – snel en vakkundig op te sporen. Bovendien hebben we als allround loodgietersbedrijf alle kennis en vaardigheden in huis om óf te zorgen voor een snelle noodoplossing om erger te voorkomen óf om het lekkageprobleem vanaf de basis voorgoed te verhelpen. Door een lekdetectie specialist in te schakelen draag je als VVE bij aan het onderhoud van je appartementencomplex. 

‘Schaderapport voor verzekeraar biedt duidelijkheid’

E&B Loodgieters helpt tevens met het verzekeringswerk. Wij stellen voor verzekeraars rapportages op, waarin we aangeven wat de oorzaak van de lekkage is, tot welke schade het heeft geleid en wat de kosten van herstel zijn. Wel zo prettig en duidelijk.

Lekdetectie specialist VVE

E&B Loodgieters
Satelietbaan 20 c
2181 MH Hillegom 
 0252 700 266
 info@eb-loodgieters.nl
 

Comment Section

0 reacties op “Lekdetectie specialist voor VVE

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: