E&B Loodgieter Lisse lost iedere storing aan de CV-ketel, riolering en waterleiding snel en vakkundig voor u op.

E&B Loodgieters is al jarenlang een bekend gezicht in Lisse en omstreken. Ons loodgieters- en installatiebedrijf kan bouwen op een grote klantenkring, waaronder ook particuliere en zakelijke klanten in Lisse, Lisserbroek en De Engel.

Als loodgietersbedrijf zijn wij uiteraard de specialist als het gaat om directe hulp bij alle soorten calamiteiten, lekkages, verstoppingen, gas lekkages en andere spoed werken. Bel ons service team. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen overal en altijd 0252-700266

De voordelen van E&B Loodgieter Lisse

  • Dagelijks monteurs bij u in de buurt.
  • 365 dagen en 24/7 bereikbaar.
  • De zelfde dag nog een monteur bij u thuis.
  • Scherpe tarieven en vrijblijvende offertes.
  • Gecertificeerde en vakbekwame monteurs.
  • Goede samenwerking met schilders en stucadoors

De enthousiaste monteurs van E&B Loodgieters rijden in goed uitgeruste servicewagens, waarmee ze iedere riool, gas, water lekkage, verstopping en cv-ketel, bioler storingen kunnen oplossen. Meestal gaat het om een permanente oplossing, soms is het nodig om tot een tijdelijke noodoplossing over te gaan. Op locatie legt de loodgieter altijd uit wat de mogelijkheden zijn en welke kosten dit met zich meebrengt. Duidelijk en transparant.

Heeft u een calamiteit of een ander probleem? Bel de storingsdienst 24/7 via 0252 700 266


Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0252-700266 of gebruik onderstaand formulier:

Waterschade gehad ?

E&B Loodgieters levert u een full-service.

Door een goede samenwerking met enkele van onze betrouwbare schilders, tegelzetters, stukadoors en timmermannen herstellen wij de schade en maken uw badkamer, keuken of andere ruimtes weer helemaal naar uw wens. Ook voor houten vloeren of opslag spullen bent u bij ons aan het goede adres.

  • Wij nemen al u werk uit handen en regelen alles met de verzekering.
  • In de meeste gevallen gaat de rekening direct naar de verzekering.

Loodgieter met spoed in Lisse

Een kapotte riolering, verstopt toilet, gaslek, gesprongen leiding, daklekkage of een niet-werkende verwarming zijn problemen, die om een directe en professionele oplossing vragen. E&B Loodgieter Lisse kunt u 24/7 bellen via: 0252-700266.

Servicegebied E&B Loodgieters

Naast Lisse, hebben wij ook loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

Loodgieter nodig in Hillegom? Bel ons 24/7 op: 0252-700266