E&B Loodgieter Noordwijk: uw loodgieter van de regio.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd en gedreven uw probleem snel en efficiënt op te lossen. Door hun enthousiasme en gedrevenheid zullen zij de lekkage of verstopping snel oplossen. E&B loodgieter Noordwijk onderwerpt zijn monteurs regelmatig aan diversen cursussen om ze zo up-to-date te houden en zei de nieuwste technieken en opsporingsmethodes eigen te maken. Onze monteurs reiden in uitstekende uitgebreide service wagens die elke cv ketel of boiler kunnen repareren.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit VVE verenigingen, particulieren en bedrijven, restaurants, hotels, sport kantines, scholen en campings.

Waarom belt u E&B loodgieter Noordwijk?

  • Altijd een monteur in Noordwijk aan het werk.
  • Dezelfde dag nog een monteur bij u thuis.
  • Monteurs zijn vakbekwaam en gecertificeerd.
  • Wij werken netjes en nemen altijd het afval mee.
  • Gunstige tarieven en garantie bepalingen.
  • Goede samenwerking met stucadoors en schilders.
  • Allround loodgieters die elke klus kunnen klaren.

Heeft u een opdracht voor ons laat het ons weten en u zult versteld staan van de snelle service die wij u bieden. In de meeste gevallen zullen wij u dezelfde dag nog helpen. Wij horen graag van u!

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0252-700266 of gebruik onderstaand formulier:


E&B loodgieter Noordwijk / lekdetectie.

Het komt steeds vaker voor: een lekkage in de vloer of in de wand en geen idee waar het vandaan komt. Met onze infrarood- en warmtecamera kunnen wij uw leidingen detecteren zonder vooraf hak- en breekwerk te verrichten. Met onze endoscoop camera kunnen wij door een klein gaatje te maken in de wand in kokers en op uw plafond kijken. Onze monteurs worden hierop getraind en zullen uw lekkage snel weten te vinden.

Door een goede samenwerking met 1 van onze vaste aannemers uit Noordwijk kunnen wij u klus in z'n geheel voor u uitvoeren op 1 offerte. Wij regelen de offertes en schade rapporten die nodig zijn voor de verzekering.


Servicegebied E&B Loodgieters

Wij hebben loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

Loodgieter nodig in Noordwijk? Bel 0252-700266