Heeft u met spoed een loodgieter in Zandvoort nodig?

E&B Loodgieter Zandvoort werkt in de gehele bollenstreek en omstreken. Wij hebben dagelijks monteurs in Zandvoort aan het werk en in de meeste gevallen wordt u dezelfde dag nog geholpen. U belt ons en wij regelen het. Het maakt niet uit of u een verstopping heeft of een lekkage of misschien een klus die geen spoed heeft.

Het is onze passie om u probleem op te lossen, en wel direct! Onze monteurs rijden in uitgebreide service wagens die elke cv ketel of boiler kunnen repareren. Onze monteurs zijn allround loodgieters die niet alleen verstoppingen kunnen oplossen maar een bevroren waterleiding of een lekkage aan het riool kunnen wij voor u oplossen.

Door een goede samenwerking met enkele van onze vaste aannemers (schilders, stucadoors, tegelzetters, stratenmakers en timmermannen) kunnen wij elke klus voor u uitvoeren. Ook als het gaat om houten vloeren die vervangen dienen te worden en mogelijk een opslag voor de spullen geregeld moeten worden of u mogelijk in een hotel moet verblijven i.v.m. een ernstige overstroming of lekkage, kunnen wij dit voor u regelen. In de meeste gevallen gaat de rekening direct naar de verzekering.

  • Altijd een monteur in Zandvoort aan het werk.
  • In de meeste gevallen dezelfde dag nog een monteur bij u thuis.
  • Gunstige tarieven en goede garantie bepalingen.
  • Gespecialiseerde en vakbekwame monteurs.
  • Altijd netjes opleveren van de werkzaamheden.
  • Uitgebreide reverenties.
  • Speciale afdeling voor directe hulp bij spoed.

E&B Loodgieter Zandvoort verbetert zich elke dag en heeft zich in der loop der jaren onderscheiden van andere loodgieters, om zich te specialiseren in directe hulp. U belt ons en wij komen direct.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0252-700266 of gebruik onderstaand formulier:

Extra diensten

E&B Loodgieters Zandvoort biedt naast spoedhulp nog vele andere diensten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor alles rondom keukens & sanitair, dakbedekking- en goten, riolering en uw centrale verwarming.

Loodgieter spoedhulp Zandvoort

Een verstopt toilet, een gesprongen leiding, een cv-ketel die ineens niet meer werkt of een gaslek zijn problemen die om een directe en professionele oplossing vragen. E&B Loodgieter Zandvoort kunt u 24/7 bellen via: 0252-700266.

Werkgebied van E&B Loodgieters:

Naast Zandvoort, hebben wij ook loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp,Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg,Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, en in Warmond.

Direct een loodgieter nodig in Zandvoort? Bel nu 0252-700266