Met spoed hulp van een loodgieter nodig?

GE&B Loodgieters helpt u. Snel en vakkundig én 24/7 op iedere locatie in de Randstad (of zelfs daarbuiten als het nodig is)

Zit u in de kou?

Onze servicemonteurs rijden in goed uitgeruste servicewagens en kunnen u 24/7 van dienst zijn. Zij beschikken over alle kennis en materialen om uw centrale verwarming snel te kunnen repareren.

Zit u er té warm bij?

Airconditioning stuk? En precies vandaag vallen de mussen van het dak? Geen nood! E&B Loodgieters helpt u snel. Onze reparatiedienst zal er alles aan doen om uw airco weer snel operationeel te krijgen.

Leiding gesprongen?

Een kapotte leiding is erg vervelend, kan voor enorme waterschade zorgen en wilt u dus snel opgelost hebben. Nadat u de hoofdkraan heeft dichtgedraaid, belt u snel 0252 700 266 en wij komen als een speer uw kant op.

Gaslek

Een gaslek is levensgevaarlijk. Sluit voor uw eigen veiligheid snel de gaskraan en bel met ons hoofdkantoor om het per direct vakkundig op te laten lossen. Dit werk vraagt om een vakman! Met onze professionele meetapparatuur zorgt onze monteur ervoor dat de leiding weer snel en volgens de richtlijnen wordt vervangen.

Daklekkage

Daklekkage is altijd erg vervelend. Bij E&B Loodgieters werken dakdekkers met hart voor hun vak. Met infrarood camera’s kunnen zij precies zien hoe de lekkage zich heeft ontwikkeld. Met kwaliteitsmaterialen zorgen zij dat (een deel van) de dakbedekking wordt vervangen. Ze hebben maar één doel voor ogen: uw daklekkage niet alleen snel, maar vooral ook goed op te lossen, zodat u de komende jaren geen last van lekkage meer heeft.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0252-700266 of gebruik onderstaand formulier:


Ervaring van klanten

"Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen."

Mevrouw Van Rij - Hillegom

Ervaring van klanten

"Ik had een storing aan mijn CV ketel. E&B Loodgieters gebeld en die nam snel op. Gelukkig, want het was net iets boven het vriespunt. Nog dezelfde dag stond er een monteur voor mijn deur in Roelofarendsveen. De loodgieter had het probleem binnen 15 minuten had opgelost. De brander was doorgebrand."

Peter Overdevest - Roelofarendsveen

Verzekeringswerk

Spoedhulp Loodgieter - Verzekeringswerk

Vaak is er bij bovenstaande zaken recht op een vergoeding van uw verzekeraar. Onze monteurs schrijven indien u dit wenst een rapport voor de verzekeraar. Ook kunnen wij op uw verzoek aanwezig zijn als de verzekeringsagent bij u op locatie langs komt om de schade op te nemen.

.

Tarieven en garantie

Kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie over onze tarieven en de geldende garanties.

Tarieven